FlittigLise

FlittigLise er en skøn butik med et stort og bredt udvalg af kvalitetsgarner og tilbehør.

Vi prioriterer kvaliteter af uld, alpaka, silke, hør og bomuld. Vi har et stort udvalg af strikkebøger, opskrifter samt opstrikkede modeller.

Marianne startede i 2010 FlittigLise i et lille anneks i sommerhuset. Den 1. april 2012 flyttede butikken ned i større lokaler i Vejers by og fik derved også plads til tøj og brugskunst.

Den 9. marts 2016 åbnede Marianne butik nr. 2 i Torvegade 54 i Esbjerg. Og pr. 1. oktober samme år overtog Karin Hørkilde butikkerne, som hun nu driver i samarbejde med Thea (som primært passer butikken i Vejers) og Marianne H., der afløser Karin i ny og næ i butikken i Esbjerg. Desuden har vi Grethe, Jette, Mona, Dorthe og Helle til at hjælpe os med at strikke nye, spændende modeller til butikkerne, og AnneMette og Laila broderer på livet løs for os. 

I forbindelse med ejerskiftet kommer der naturligvis små forandringer. Der er f eks kommet nyt logo - det pryder nu facaden i Esbjerg samt visitkort, gavekort osv. Og når butikken i Vejers genåbner til påske efter at have været vinterlukket, vil logoet naturligvis også være at finde på butikkens facade. 

En anden nyhed er håndfarvede garner, som Karin selv farver. Der er også kommet håndlavet keramik i form af strikkeskåle, smukke kopper og knapper og i det hele taget vil der komme forskellige nyheder i løbet af den nærmeste fremtid. Vil du gerne følge med på lidt nærmere hold, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet, som vil holde dig opdateret.