Kurser / Arrangementer

Så er Nørklecafeen i Torvegade skudt igang - se det foreløbige program for efteråret 2018 her

Der er også allerede nu planlagt 2 farvekurser til dig der har lyst til at prøve at farve dit eget garn. Læs mere om kurserne og tilmelding herKURSET LØRDAG DEN 13. NOVEMBER ER FULDTEGNET!

Jule-strikke-hygge i butikken i Torvegade i december. På grund af almindelig juletravlhed er der ikke arrangeret hverken Nørklecafe eller Strikkelørdage i december. Men det skal da ikke hindre os i at strikke sammen. Hver onsdag - dvs den 5., 12. og 19. december er der jule-strikke-hygge mellem kl. 15 og 17, hvor vi sørger for lidt lunt og sødt til ganen, sætter stole frem og bidrager til den gode julestemning. Tag dit strikketøj med, gør klar til at blive indspireret til nye og spændende projekter sammen med andre strikkeglade. Butikken er åben imens, så vi løber lidt til og fra - ganske som vi plejer.

Onsdag den 5. december er der også Strikkebio kl. 18.45, hvor vi ganske som vanligt før filmen starter vil være at finde i foyeren, hvor vi medbringer diverse lækkerier fra butikken. Du køber selv din billet i biografen, ganske som til enhver anden film - og så medbringer du dit strikketøj, som du kan arbejde på under filmen, da lyset i salen kun bliver let dæmpet. Kom og oplev en RIGTIG hyggeligt måde at gå i biografen på.