Kurser / Arrangementer

NYT I FLITTIGLISE

Er du feriegæst i Vejers eller omegn og har du lyst til at tilbringe et par timer i hyggeligt selskab med andre strikke-glade? Eller bor du i Esbjerg og er glad for at strikke og pænt træt af, at Nørklecafeen i Flittiglise i Torvegade holder sommerferie? Så er der håb forude. Jeg arrangerer nemlig Sommer-strik i Flittiglise i Vejers. Mange feriegæster har spurgt mig, om ikke jeg holder strikkeaftener hen over sommeren, og det bliver altså en realitet. 

Se programmet og nærmere info her

Det er nødvendigt med tilmelding af hensyn til den begrænsede plads, vi har til rådighed i butikken, så har du lyst til at være med - tøv da ikke med at melde dig til. Vel mødt i den hyggelige sommerferie-butik i Vejers. Kærlig hilsen Karin

Du har også mulighed for at invitere venner/bekendte til en hyggelig aften i Flittiglise, hvor I får hele butikken for jer selv. I fred og ro kan I prøve vores lækre tøj, føle på alt det lækre garn, studere nye opskrifter og se de opstrikkede modeller. 

I skal blot være min. 5 deltagere. I får butikken for jer selv fra kl. 18.30 - 21.30, og vi sørger for kaffe/the samt lidt sødt dertil. Prisen er 75 kr pr. person, og der vil være 10% rabat på alt ikke-nedsat garn og tøj.

Med kærlig hilsen

personalet i Flittiglise