Kurser / Arrangementer

Kunne du tænke dig at stå med dit eget, håndfarvede garn i hånden? Vil du også gerne kunne lave multifarvet garn og kunne strikke tørklæder a la Stephen West? Drømmer du også om at kunne strikke modeller, som ingen andre har helt magen til? Så har du nu chancen!!!

Vi tilbyder nemlig et farvekursus onsdag den 14. marts kl. 17.30 til ca 20.30 i butikken i Torvegade. 

Vi begynder med en grundig introduktion, hvor jeg fortæller om, hvordan man kan farve sit garn. Efterfølgende går vi kælderen og går igang med at farve. Undervejs bliver der små pauser, imens garnet er i mikrobølgeovn, så der bliver også tid til at sludre med de øvrige kursister, drikke en kop kaffe/the og spise en sandwich.

Dette er inkluderet i kurset: Skriftlig vejledning i farvning, 100 g strømpegarn til at farve på, det farvepulver du skal bruge på kurset, opskriften på tørklædet "Sædding Strand" (der kan strikkes af dit håndfarvede garn samt 2 nøgler silkmohair) og en pose til at bære det hele hjem i. Derudover sørger vi for kaffe/the samt en sandwich og en sodavand, så du ikke skal spekulere på aftensmad den dag. Medbring selv evt et forklæde. Det sviner ikke voldsomt, men der KAN jo ske små uheld, så tag ikke dit allerfineste tøj på. 

Lyder det interessant? Så tilmeld dig via vores mailadresse, kom ind i butikken eller ring til os. Prisen for dette kursus er kun 425kr, som indbetales ved tilmelding. Bliver du forhindret i at deltage, tilbagebetales beløbet ikke; men du er naturligvis velkommen til at sælge din plads til en anden. Vi arbejder i små hold, derfor gælder det om at være hurtig med tilmelding. 

Spørgsmål??? Bare kom med dem, ring, skriv eller kom forbi butikken - vi er klar:-)

Så er programmet for Nørklecafeen i Torvegade for første halvdel af 2018 på plads - se programmet her. Bemærk venligst at vi gerne vil have betaling ved tilmelding. Og husk at være hurtigt ude - der er rift om pladserne.

Du har også mulighed for at invitere venner/bekendte til en hyggelig aften i Flittiglise, hvor I får hele butikken for jer selv. I fred og ro kan I prøve vores lækre tøj, føle på alt det lækre garn, studere nye opskrifter og se de opstrikkede modeller. 

I skal blot være min. 5 deltagere. I får butikken for jer selv fra kl. 18.30 - 21.30, og vi sørger for kaffe/the samt lidt sødt dertil. Prisen er 75 kr pr. person, og der vil være 10% rabat på alt ikke-nedsat garn og tøj.

Med kærlig hilsen

Emma, Marianne og Karin