Kurser / Arrangementer

Det er for alvor blevet sommer i Danmark, og planlægningen af sommeren i Vejers er nu så godt som færdig. Igen i år inviterer vi til Strikkeaftener i Flittiglise i Vejers - du finder programmet her.

Det kribler i fingrene efter at komme igang med Nørklecafeen igen efter en lang (og varm) sommerpause. Programmet kommer i denne sæson dog til at se lidt anderledes ud. Der bliver ikke nogen faste ugedage til Nørklecafe, og der bliver ikke 2 stk i hver måned med samme emne. Nu skal der nemlig ske lidt nyt. Men vi starter blidt op med en Nørklecafe tirsdag den 4. september kl 18.30-21.30. Prisen er som vanligt 30kr, og helt som vanligt vil vi gerne have en tilmelding på flittiglise.tilmeld{at}gmail.com. Jeg vil på denne aften præsentere jer for diverse nyheder og fortælle lidt om, hvad jeg har af planer om spændende arrangementer i løbet af efteråret og vinteren. 

Der er også allerede nu planlagt 2 farvekurser til dig der har lyst til at prøve at farve dit eget garn. Læs mere om kurserne og tilmelding her.

Desuden vil vi gerne opfordre alle, der har lyst til at tilbringe et par timer eller 3 i dejligt og inspirerende selskab , til at kigge forbi til Flittiglises Strikkestunder i Vejers hver lørdag fra kl. 12-15. Vi byder på kaffe/the, sætter stole frem (udendørs hvis vejret er til det og ellers klemmer vi os sammen i butikken). Vi hjælper - ganske som vi plejer - hvis du er stødt på problemer med dit projekt. Og vi hjælper naturligvis også meget gerne med at finde på nye projekter. Ideen er, at kunder kan samles og få et par hyggelige timer i Vejers samt at skabe ekstra liv omkring butikken. Vi søsætter Strikkestunder i juni og fortsætter til og med september måned.

Med kærlig hilsen

Anne, Emma, Marianne og Karin