Kurser / Arrangementer

Det er for alvor blevet sommer i Danmark, og planlægningen af sommeren i Vejers er nu så godt som færdig. Igen i år inviterer vi til Strikkeaftener i Flittiglise i Vejers - du finder programmet her.

Desuden vil vi gerne opfordre alle, der har lyst til at tilbringe et par timer eller 3 i dejligt og inspirerende selskab , til at kigge forbi til Flittiglises Strikkestunder hver lørdag fra kl. 12-15. Vi byder på kaffe/the, sætter stole frem (udendørs hvis vejret er til det og ellers klemmer vi os sammen i butikken). Vi hjælper - ganske som vi plejer - hvis du er stødt på problemer med dit projekt. Og vi hjælper naturligvis også meget gerne med at finde på nye projekter. Ideen er, at kunder kan samles og få et par hyggelige timer i Vejers samt at skabe ekstra liv omkring butikken. Vi søsætter Strikkestunder i juni og håber, I vil finde ideen hyggelig.

STRIKKECAFE I FORB. MED KULTUR-UGEN I VEJERS TIRSDAG DEN 24/7 KL. 10-12.

Flittiglise og Vejers Venner vil i anledning af Kultur-ugen i uge 30 gerne invitere alle til Strikke-cafe i teltet på stranden tirsdag den 24/7 kl. 10-12. Vi er værter ved en kop kaffe og deltagelse er ganske gratis og kræver ingen tilmelding. Medbring dit strikketøj - og kom og find inspiration til dit næste projekt! Flittiglise fremviser spændende strikkekits og fortæller lidt om disse og om butikken. Også denne dag ydes der - som altid - strikkehjælp.

Vi glæder os til at se dig. Kærlig hilsen Vejers Venner og Karin fra Flittiglise.

Du har også mulighed for at invitere venner/bekendte til en hyggelig aften i Flittiglise, hvor I får hele butikken for jer selv. I fred og ro kan I prøve vores lækre tøj, føle på alt det lækre garn, studere nye opskrifter og se de opstrikkede modeller. 

I skal blot være min. 5 deltagere. I får butikken for jer selv fra kl. 18.30 - 21.30, og vi sørger for kaffe/the samt lidt sødt dertil. Prisen er 75 kr pr. person, og der vil være 10% rabat på alt ikke-nedsat garn og tøj.

Med kærlig hilsen

Anne, Emma, Marianne og Karin