Kurser / Arrangementer

Det er for alvor blevet sommer i Danmark, og planlægningen af sommeren i Vejers er nu så godt som færdig. Igen i år inviterer vi til Strikkeaftener i Flittiglise i Vejers - du finder programmet her.

Desuden vil vi gerne opfordre alle, der har lyst til at tilbringe et par timer eller 3 i dejligt og inspirerende selskab , til at kigge forbi til Flittiglises Strikkestunder hver lørdag fra kl. 12-15. Vi byder på kaffe/the, sætter stole frem (udendørs hvis vejret er til det og ellers klemmer vi os sammen i butikken). Vi hjælper - ganske som vi plejer - hvis du er stødt på problemer med dit projekt. Og vi hjælper naturligvis også meget gerne med at finde på nye projekter. Ideen er, at kunder kan samles og få et par hyggelige timer i Vejers samt at skabe ekstra liv omkring butikken. Vi søsætter Strikkestunder i juni og håber, I vil finde ideen hyggelig.

SCT. HANS-STRIK LØRDAG 23/6 KL. 8.30-11 I FLITTIGLISE I VEJERS

Kom og vær med til en hyggelig formiddag i Flittiglise, hvor det skal handle om sommer-strik. Jeg laver et skriftligt oplæg med forskellige eksempler på strikkeprøver til skønne sommermodeller. Vi skal, udover at strikke prøver, også snakke om forskellige muligheder for at kombinere garn, bruge andre garner end de foreslåede osv. Jeg laver også en lækker og uimodståelig ”garn-buffet”, som du frit kan plukke af, når du skal i gang med at strikke prøver. Desuden byder jeg på et rundstykke samt kaffe/the og vand.

Du medbringer strikkepinde fra str 2,5 til 5 (eller hvad du har – resten kan købes her i butikken) samt godt humør og snakketøj.

Pris: kr. 125.- Tilmelding nødvendig enten i én af vores butikker, på tlf. 2980 6866 eller 3093 7370 eller på mail flittiglise.tilmeld{at}gmail.com

Du har også mulighed for at invitere venner/bekendte til en hyggelig aften i Flittiglise, hvor I får hele butikken for jer selv. I fred og ro kan I prøve vores lækre tøj, føle på alt det lækre garn, studere nye opskrifter og se de opstrikkede modeller. 

I skal blot være min. 5 deltagere. I får butikken for jer selv fra kl. 18.30 - 21.30, og vi sørger for kaffe/the samt lidt sødt dertil. Prisen er 75 kr pr. person, og der vil være 10% rabat på alt ikke-nedsat garn og tøj.

Med kærlig hilsen

Anne, Emma, Marianne og Karin