Kurser / Arrangementer

STRIKKESTUNDER I VEJERS

Hver søndag i juni, juli og august inviterer vi til Strikkestunder kl 11-15 i eller udenfor butikken i Vejers - afhængigt af vejret. Du er således velkommen til at komme med dit strikketøj under armen og slå dig ned til et par hyggelige og inspirerende timer i selskab med andre strikkere. Vi byder på en kop kaffe/the og vil naturligvis som altid være behjælpelige med evt problemer med dit nuværende projekt eller med hjælp og vejledning til at finde inspiration til nye projekter. Strikkestunder kræver ingen tilmelding og koster ikke en krone.

NØRKLECAFE I VEJERS

Torsdag den 18/7 kl. 17-20 kommer det til at dreje sig om plantefarvning. Jeg vil forklare lidt om, hvor nemt det er at farve garn med planter og hvordan man bærer sig ad. Og vi skal naturligvis også have blus under gryden, så alle deltagere får mulighed for at farve 100 g Hedeuld, som er meget velegnet at plantefarve på. Deltagelse i denne Nørklecafe koster 200 kr og inkluderer forunden kaffe/the og undervisning også 100 g bejdset Hedeuld.

Broderi på strik

Så er der godt nyt til alle vores broderi-glade kunder. Karen Marie Dehn kommer nemlig til Esbjerg og underviser på en workshop i efteråret. Nærmere betegnet torsdag den 26. september kl. 18.30-21.30. Kurset henvender sig både til begyndere og til øvede, som trænger til ny inspiration. Pris 375kr. Læs mere her og tilmeld dig på flittiglise.tilmeld{at}gmail.com