Kurser / Arrangementer

I Flittiglise er vi hoppet med på Stephen West´s Mystery Shawl Knitalong 2017. Kort fortalt går det ud på, at Stephen West har designet et tørklæde, som man kan købe opskriften til på www.ravelry.com Men.........når man har købt og betalt opskriften, får man den ikke med det samme! Opskriften er delt op i 4 mindre bidder, første bid får man 29. september, anden bid en uge senere osv. Man sidder altså og strikker et sjal, som man ikke kender det endelige udseende på inden start. Der opgives ved køb af opskriften, hvor mange forskellige farver man skal bruge, og hvilken tykkelse (løbelængde) garnet ca skal have. Og apropos garn, så har vi i Flittiglise en masse forskelligt garn, der er håndfarvet og egner sig perfekt til sådan et projekt. Kig ind i Torvegade og lad os hjælpe dig med at finde noget lækkert garn i smukke farver, så også du er klar til at gå igang den 29. september.

I butikken inviterer vi alle, der vil igang med denne KAL, ind ialt 4 tirsdage for at få hjælp, blive inspireret eller blot snakke og hygge med andre ligesindede. Det foregår tirsdag den 3/10 og de 3 efterfølgende tirsdage, altså 10/10, 17/10 og 24/10 fra kl. 15-17. Vi byder på en kop kaffe/the, og du medbringer dit strikketøj og din opskrift. Og så hjælpes vi ad, inspirerer hinanden til spændende farvevalg osv. osv. Tilmelding er ikke nødvendig - du skal bare være velkommen til at dukke op.

Vel mødt i butikken i Torvegade til Flittiglises MKAL 2017, hvor vi strikker i fællesskab.

Nørklecafeen i Torvegade starter op igen - se programmet her. Og bemærk venligst, at vi nu gerne vil have betaling via MobilePay ved tilmelding. Kontakt os dog først for at være sikker på der er plads den pågældende dato.

Bemærk venligst også, at onsdagen i oktober er flyttet en uge af hensyn til efterårsferien.

Du har også mulighed for at invitere venner/bekendte til en hyggelig aften i Flittiglise, hvor I får hele butikken for jer selv. I fred og ro kan I prøve vores lækre tøj, føle på alt det lækre garn, studere nye opskrifter og se de opstrikkede modeller. 

I skal blot være min. 5 deltagere. I får butikken for jer selv fra kl. 18.30 - 21.30, og vi sørger for kaffe/the samt lidt sødt dertil. Prisen er 75 kr pr. person, og der vil være 10% rabat på alt ikke-nedsat garn og tøj.

Med kærlig hilsen

personalet i Flittiglise